22 Mart 2013 Cuma

Vapur

vapur Bunlarin içinde en görkemlisi Cumhuriyet'ti, önünde yelkenli gemilerdeki gibi öne dogru uzanan bir boynuz vardi. Ünyeliler bu vapura bastonlu vapur derlerdi.
Istanbul Vapurlari 22 Eylül 2011 Osmanlilar ilk defa 1826 yilinda Ingiltere'den bir vapur satin almislardir. … Bu yillarda Ingilizler ve Ruslar Bogaziçi'nde vapur seferleri yapmistir.

Vapur Tarifeleri | tarifeyebak.com Ilgili vapur tarife sayfalarinin alt kisminda yer alan "Bu hatta benzer sefer" linklerini kullanarak ayni hatta sefer yapan motor tarifelerine ulasmaniz mümkündür.
ARABA VAPURLARI - S i h i r l i T U R . c o m Vapur kalktiktan bir süre sonra biletçi geldi, giseden aldigimiz biletleri göstermemizi istedi. … Lodos Problemi Karamürsel araba vapuru öyle bir defada gelip sip diye iskeleye yanasamazdi.
vapur anlami | sözce sözlük | vapur ne demek vapur anlami Fr.vapeur Su buhari gücüyle çalisan gemi: § "Bir hile ile Midhat Pasa'yi saraya celbederek Izzettin vapuruyla memâlik-i Osmaniye'den ihraç ediyor." -Sami Pasazade Sezai, Bütün Eserleri II, 42...
Izdeniz A.S. Körfez vapurlarinda 18 Haziran 2012 Pazartesi gününden itibaren uygulanan yeni tarife Nereden: Nereye
Vapur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder