23 Mart 2013 Cumartesi

Megalomani

Sadece Öcalan - Halil Berktay Liderlik, irade, megalomani. Eh, peki, neymis Abdullah Öcalan sonuçta? … Ben böyle, sonunda âciz, kifayetsiz muhteris bir megalomaniyi yakindan tanidim.
Megalomani 15 Haziran 2009 Megalomani, gerek düsünüp tartma ve tenkit duygusunun zayiflamasiyla (özellikle felç ve yasliliktan ileri gelen bunama), gerek anormal bir ruh yapisi hastaligi sonucunda belirir.
Megalomani hakkinda ansiklopedik bilgi ?? Megalomani Bir kimsenin, kendi bedeni ve zihni yeteneklerine, kudretine asiri deger vermesi, kendini büyük görmesi hali ile karakterize, psikiyatrik bir bozukluk.
Megalomani « Fikriye Atilgan 8 Kasim 2009'Megalomani'ye, paranoya ve mani vakalarinda ya da bunama süreçlerinde rastlanir. Bu son durumda çogu kez saçmalama biçimini alir.
Megalomani Megalomani, üç ayri biçimde ortaya çikan davranis tipine verilen addir. … Üçüncü tipte megalomani, ilerlemis frengi enfeksiyonu sonucu olusan beyin hasarindan kaynaklanir.
Megalomani | Megalomani Nedir | Megalomani Belirtileri | Megalomani Megalomani Nedir ? Megalomani ya da büyüklük hezeyani, kisinin kendisine gerçekle uyusmayan üstün nitelikler yakistirma durmudur.
Megalomani Megalomani, kendi basina bir hastalik degilse de oldukça sasirtici bir psikolojik durumdur. … Megalomani, üç ayri biçimde ortaya çikan davranis tipine verilen addir.
Megalomani

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder