27 Mart 2013 Çarşamba

Kanuni Sultan Süleyman

Kanuni Sultan Süleyman Biyografi.info Kanuni Sultan Süleyman'in ilk fethi olan bu olay sonrasinda, Istanbul'a gönderilen bazi Belgrad'lilar kurulan Belgrad köyüne yerlestirildi.
KANÛNÎ SULTAN SÜLEYMAN : Sanal Keyf Osmanli Imparatorlugunun en yüksek devrinde hükümdar olan Kanûnî Sultan Süleyman, cihangir bir padisahti. Imparatorlugunun bir ucundan günes dogar, öbür tarafindan batardi.
Kanuni Sultan Süleyman Kanuni Sultan Süleyman Çocukluk ve gençlik yillari. I. Süleyman, günümüzde Türkiye'nin Trabzon sehrinde, 27 Nisan 1495 tarihinde dogdu.
Kanuni Sultan Süleyman Gerçegi Ögreniyor | Memuruz.NET Dizinin çarsamba aksami ekraa gelecek olan 90. bölümünde; Hürrem Diana'nin kim için çalistigini ögrenecek. Ibrahim Pasa'nin altinlarinin yerini ögrenmeye çalisan Kanuni...
Kanuni Sultan Süleyman 14 Mart 2009 Bilinen o ki, Osmanli Devleti tarihinin en uzun saltanat süreni Kanuni Sultan Süleyman olmustur. Önceki padisahlar çok sehzade sahibi idiler; hem hayatlari, hem de ölümleri...
Kanuni Sultan Süleyman Oglunu Neden Öldürttü Kanuni Ogul Katili Mi... Kanuni Sultan Süleyman öz oglu Mustafa'yi neden öldürttü? Hürrem Sultan, Osmanli tahtina kendi öz oglu Selim'in geçmesini arzu ediyordu.
"Ismi Kanuni Sultan Süleyman olsun" 15 Mart 2013AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Meclis'teki iktidar partisi grup toplanti salonunun isminin Kanuni Sultan Süleyman Toplanti Salonu olarak degistirilmesi için kanun teklifi verdi.
Kanuni Sultan Süleyman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder