23 Mart 2013 Cumartesi

Dedikodu

Dedikodu 14 Haziran 2007 sohbetlerimizin üçte ikisini kapsayan dedikodu yapma aliskanligimizin çok. önemli fonksiyonlari varmis. Dr. Jean-Noel Kapferer'in ifadesiyle, "Bir.

Dedikodu Yapmak, Kurumsal Dedikodu ve Dedikodunun Zararlari Kurumsal Dedikodu ve Yan Etkileri. Dedikodu en eski iletisim biçimlerinden olup yasadigimiz hayatta da sürekli var olan bir gerçegimizdir.
Magazin - Dedikodu Haberleri Ortaligi karistiran dedikodu. On ay önce evlendigi Burcu Kara ile bosanma asamasinda olan Bugra Gülsoy'un adi eski sevgilisi Selen Soyder'den sonra simdi de "Kuzey.
Sami Özuslu | Dedikodu kültürü | Yenidüzen Gazetesi - Kibris Belki bu da 'dedikodu'yu, 'arkadan konusma'yi tesvik ediyor. ** Aslinda dedikodu iletisimin en kolay, en popüler, en basit yolu... Adi üstünde: Dedikodu! Bir emek, bir zahmet gerekmiyor dedikodu yapmak...
Dedikodu 15 Mayis 2008 "Dedikodu" daha önemlidir. Çünkü, kadinlarla ilgili fisir fisir dedikodu, gün gelir, illa ki gerçek olur! * Ingiltere Kraliçesi'nin Türkiye ziyaretinden geriye kalan en önemli "dedikodu"...
Dedikodu 1 Haziran 2007 Bir derin hastaligin adidir dedikodu. Bardagin dolu yanini degil bos yanini görmekle start alir. Her nasil bir neden ve gerekçe olursa olsun, gayet laubali bir sekilde, hedef alindigi kisinin arkasindan, onun istemedigi veya tasvip etmedigi seylerin söylenilmesi halini yansitir bu kavram.
Dedikodu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder