23 Mart 2013 Cumartesi

Spekülasyon

...Yatirim Borsa Haberleri . Basligi görüntüle - Manipülasyon-Spekülasyon Mesaj Basligi: Manipülasyon-Spekülasyon. Gönderilme zamani: 26 Tem 2012, 01:54. … Ö?ncelikle bir konuya açiklik getirmekte fayda var; manipülasyon ile spekülasyon ayni sey deg?ildir.
Spekülasyon 23 Mart 2009 Piyasada gerçeklesmesi muhtemel görülen fiyat degisikliklerinden faydalanmak gâyesiyle yapilan muâmele. Spekülatif islemler baslica fiyatlarin artacagi beklentisine dayanir.
spekülasyon Türkçe sözlük Bilgi ara - bilgiara.com 2. Saptirma "Matematik aksiyomlari andiran deminki kesin sözlerinde, simdi birer spekülasyon esnekligi hissolunuyordu." … 3. felsefe Kurgu. Ingilizce spekülasyon (Turkish - English).
Sermaye Piyasalarinda Spekülâsyon: Tarihin Tekerrürü Dr. Ismail MAZGIT Ve esas olarak bütün finansal piyasalar spekülâsyon üzerine kuruludur. … Bir baska ifadeyle spekülâsyon finansal piyasalarin "olmazsa olmazi"dir1.
ARBITRAJ-SPEKÜLASYON-MANÜPLASYON ARBITRAJ-SPEKÜLASYON-MANÜPLASYON. Arbitraj, spekülasyon ve manüplasyon, ekonomi piyasasinda yaygin olarak kullanilan ancak siklikla birbirine karistirilan kavramlardir.
Spekülasyon. SPEKÜLASYON. Islâm spekülâsyonu da reddetmistir. Spe-. külâsyon deyimiyle -bir mali ucuzken alip pa- halaninca satma- olayini kastediyoruz.
spekülasyon nedir, spekülasyon ne demek, spekülasyon anlami... spekülasyon kelimesinin arama sonuçlari.
Spekülasyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder