25 Mart 2013 Pazartesi

Trabzonspor

Spor | Acunn Acunn Spor ile son dakika spor haberleri aninda sizlerle. … Spor Toto Süper Lig'de yarin deplasmanda Kasimpasa ile karsilasacak olan Trabzonspor, Istanbul'a gitti.
TRABZONSPOR'DA HEDEF 9. KUPA - Zaguda Haber Trabzonspor'da hedef 9. kupa. Trabzonspor Futbol Sube Sorumlusu Yilmaz Büyükaydin, hedeflerinin 9. kez Türkiye Kupasi'ni müzelerine getirmek oldugunu söyledi.
TS Club © 2011 Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi. www.trabzonspor.com.tr web sitesinde bulunan yazili ve görsel içerik izinsiz baska bir yayin organinda yayinlanamaz.Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. No:4 Fatih Is Merkezi D:1, Mecidiyeköy, Sisli, Istanbul - Avrupa (Profilo Alisveris Merkezi Yaninda) tüm adresler +90 (212) 272-43-64
Ligtvden Trabzonspor Taraftarina Sansür haberi Hafta sonu oynanan Mersin Idman Yurdu - Trabzonspor karsilasmasi esnasinda Lig Tv'nin internet sitesinde taraftarlar maçla alakali yorumlarini yapiyorlardi ve Lig Tv'de bunlari yine internet sitesinden...
Trabzonspor Fan Fanatik taraftarlar forumda takimdan gelismeler ve tartismalar bulunmakta.
Haberbaz: Trabzonspor Trabzonspor taraftarlari için en son haberler, canli maç yayinlari, videolar, takim tv rehberi, ve forum sitelerine kolay erisim ile kisisellestirilebilir bir paylasim platformu.
Trabzonspor | Facebook Trabzonspor, Trabzon. 494,275 likes · 4,638 talking about this. … Trabzonspor. 494,275 likes · 4,638 talking about this. Professional Sports Team.
Trabzonspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder