6 Nisan 2013 Cumartesi

Devrim Parscan

Devrim Parscan hakkinda ansiklopedik bilgi http://www.sinematurk.com/person.php?action=goToPersonPage&id=1272 Sinema Türk'te Devrim Parscan.
Devrim Parscan 26 Kasim 2008 Devrim Parscan, (d. 1937, Ankara) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçisi. Sanat hayatina tiyatro ile baslayan Parscan, uzun yillar Sehir Tiyatrolari bünyesinde...
Yayin Akisi : Devrim Parscan kimdir, Devrim Parscan hayati, Devrim Parscan 1993 - Kizimi Ariyorum. Devrim Parscan Dogum Yeri : Ankara Dogum Tarihi : 1937. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçisi.
Devrim Parscan Biyografi, Dizileri, Fotograflari, Resimleri, Videolari Devrim Parscan Hakkinda tüm bilgilerin yer aldigi diziler.com sayfasi. … Ana Sayfa » Kisiler » Devrim Parscan.
Devrim Parscan (Devrim Parscan Kimdir? 2 Kasim 2009 Ayni zamanda seslendirme sanatçisi olan Devrim Parscan, birçok filmde seslendirme yapmanin yanisira, üç filmde dublaj yönetmenligini üstlenmistir.
Devrim Parscan Ayni zamanda seslendirme sanatçisi olan Devrim Parscan, yüzlerce filmde seslendirme yapmanin yani sira,yine sayisiz filmde dublaj yönetmenligini...
Devrim Parscan - Ansiklopedika Devrim Parscan. Bilgiye sahip çik! … Sanat hayatina tiyatro ile baslayan Parscan, uzun yillar Sehir Tiyatrolari bünyesinde bir çok oyunda rol almistir.
Devrim Parscan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder